Træfældning & beskæring i Kalundborg

Søger du en anlægsgartners professionelle hjælp til træfældning eller beskæring af buskads og lignende? A-Z Have & Anlæg står til rådighed hele året rundt, og vi kan klare alle typer opgaver – store som små.

Beskæring af hæk hos en kunde i Kalundborg

Beskæring og vedligeholdelse af alt fra haver til store grønne arealer

Vi udfører jævnligt vedligeholdelse og beskæring af private boligejeres haver, men gør det også på større grønne arealer for boligforeninger og kommunale institutioner. Vi stræber efter at tilpasse os vores kunders behov. Derfor laver vi ofte faste aftaler, hvor du kan bestemme hvor ofte og hvornår vi skal komme. Så slipper du for besværet og bekymringen om, hvorvidt din have er vedligeholdt eller ej. Vi er meget fleksible, så fortæl os endelig hvis du har særlige behov eller ønsker.

Beskæring af træer på en vej i Kalundborg

Professionel og forsikret træfældning

Fældning af træer kan gå galt. Den forkerte vinkel eller et uforudsigeligt vindpust kan ende i en dyr forsikringssag. Vi er træfældningsforsikret, så hvis et uheld måtte opstå, skal du ikke være bekymret. Vores forsikring dækker alt, også din bolig.

Sikker træfældning i Kalundborg

Vi har mange års erfaring med træfældning og har professionelt, dyrt fældeudstyr samt effektive fældeteknikker. Derfor kan du forvente at træfældningen foregår hurtigt og nemt, uanset hvilket træ det drejer sig om.

Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Kontakt os på tlf.: 27 84 60 61, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Lad os hjælpe dig

– udfyld venligst formularen og vi vender tilbage

Bliv ringet op

Du får et opkald når det passer dig bedst!

Stone Image
Stone Image