SubSlide1

Mangler din have personlighed?

Forberedelse til anlægsarbejde i Kalundborg

Anlægsarbejde

Byggeprojekt i træ klargjort i Kalundborg

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide2

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide3

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide4

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

Beplantning2019-04-16T15:32:27+00:00

Beplantning i Kalundborg

Søger du professionel hjælp og rådgivning til beplantning? A-Z Have & Anlæg har mange års erfaring med beplatning. Vi hjælper med alle former for beplantning, og vi har allerede hjulpet en række boligejere, boligforeninger og kommunale institutioner.

Skræddersyet løsninger

Det kan være vanskeligt at vurdere hvilken løsning der er bedst. Både i form af udseende og formål. Der kan være forhold i jorden, som varierer afhængigt af hvilket område, der skal beplantes. Disse forhold er ofte afgørende for hvilken løsning, og sammensætning af planter, der er bedst egnet.

Beplantning i en lille have i Kalundborg

Vores mange års erfaring gør, at vi er eksperter på planter og de forhold, der skal tages højde for. Vi giver altid vores ærlige mening, også selvom det kan have indflydelse på vores pris. Det er nemlig altafgørende for os, at du får den allerbedste løsning og et flot resultat – også på langt sigt.

Vi skaffer attraktive priser og danner overblik

Det kan hurtigt blive dyrt og overskueligt, når der skal indkøbes planter til beplantning. Vi har tæt kontakt til leverandører af planter i Kalundborg. Derfor kan vi sammensætte et tilbud til dig, hvor kvaliteten er i top og prisen yderst attraktiv.

… og vi går ikke før du er tilfreds med resultatet!

A-Z Have & Anlæg er kvalitetsbevidste og punktlige. Vi stræber efter at gøre dig tilfreds og stolt over dit resultat – på alle led og kanter. Vi går først når dette er opnået. Skulle der opstå problemer undervejs eller efterfølgende – mod forventning naturligvis – forsikrer vi dig, at det bliver løst med det samme. Når vi starter et projekt, færdiggøre vi det til punkt og prikke. Vi sparer dig derfor for unødvendig vedligeholdelse og uforudsigelige udgifter.

Større beplantning i en have i Kalundborg

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Kontakt os på tlf.: 27 84 60 61, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Lad os hjælpe dig

– udfyld venligst formularen og vi vender tilbage

Bliv ringet op

Du får et opkald når det passer dig bedst!

Stone Image
Stone Image