SubSlide1

Mangler din have personlighed?

Forberedelse til anlægsarbejde i Kalundborg

Anlægsarbejde

Byggeprojekt i træ klargjort i Kalundborg

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide2

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide3

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

SubSlide4

Mangler din have personlighed?

Anlægsarbejde

Haveservice

RING NU: 27 84 60 51

Fliser2019-04-16T15:32:28+00:00

Belægning i Kalundborg

Går du med drømmen om at kunne nyde en solrig søndag på din nyanlagte terrasse? Eller savner du følelsen af at kunne komme hjem til en ny, flot og jævn indkørsel, hvor fliserne ikke forflytter sig? Måske ønsker du blot at give din have et frisk pust, så du kan nyde den hele sommeren.

belægning af ny indkørsel i Kalundborg

Hos A-Z Have & Anlæg har vi mange års erfaring og er derfor eksperter til at arbejde med alle former for belægning. Vi arbejder blandt andet med granit, beton, fliser, skifer og grus når vi belægger. Her ser du nogle af de arbejdsopgaver vi typisk udfører:

  • Indkørsler
  • Gang- og havestier
  • P-pladser
  • Terrasser
  • Haver og forhaver
  • Græsplæner
  • … og meget mere!

Belægning efter dit behov

Høj kvalitet og punktlighed er altafgørende for os. Vi mener, at grundig og punktlig forberedelse er vigtigt for at opnå et godt resultat. Derfor kører vi ud til dig, så du kan få professionel sparring, og vi kan skitsere dit projekt – helt uforpligtende. Sammen kan vi skræddersy dit projekt og vurdere, om en belægning helt fra bunden eller renovering af eksisterende belægning er bedst. Vi tør forsikre dig om, at du altid får et flot og veludført resultat, når du bruger os.

Nyanlagt have hos Kunde i KalundborgForhave er nybelagt i Kalundborg

Kalundborgs dygtigste anlægsgartnere

Hos os har vi nogle af Kalundborgs dygtigste og mest kompetente anlægsgartnere, som alle elsker at få jord under neglene. Vi har lavet stort set alle former for anlægs- og belægningsopgaver, privat som erhverv. Desuden er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, som forsikrer at kvaliteten af vores arbejde, altid er i top. Du kan derfor trygt stole på, at uanset hvor omfattende og udfordrende dit projekt er, så har vi kompetencerne til at rådgive og udføre arbejdet for dig.

Hegn og belægning i kundes have i Kalundborg

Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vi kommer hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud? Kontakt os på tlf.: 27 84 60 61, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Lad os hjælpe dig

– udfyld venligst formularen og vi vender tilbage

Bliv ringet op

Du får et opkald når det passer dig bedst!

belægning af ny indkørsel i kalundborg
Stone Image
Stone Image